Monday, April 15, 2013

Ko Mampo?

Kuasa dik akak nak update blog segala..
Skrg bukan zaman ko nak menaip panjang2..
skrg nih skit2 twitter..
skit2 instagram..
nak hebat lagi..
wechat katanya!!!!

26hb ni akak nak gih KL ngan skandal suci akak..
akak tak tau kenapa akak masih lagi ngan dia walaupun dia suami org..
ingin akak tekan kan di sini..
akak bukan perampas..
malah akak tak suruh pun dia cerai bini dia..
and akak tak nak pun jadi bini number 2..
jadi.. akak biarkan hubungan nih mcm nih ja...

5 mei tarikh mengundi..
pagi akak mengundi..
ptg akak fly ke KL..
kawan akak masuk MISS..
dia sponsor tiket flight akak..
pastu dia sponsor satu meja untuk kawan2 dia sokong dia nanti..
Dia kaya skrg nih..
Akak tumpang kekayaan kawan kawan ja..
Dia wakil Ecuardo..

MAMPOO?

2 comments:

DaZzlingLilLy said...

klass ko kak..amik gambar banyak2 k..good luck tuk kwn u ols yer

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)